Opleverings NIVEAUS

Een deel zelf doen verlaagt de kosten.

De prijs van uw woning kunt u gunstig beïnvloeden door bepaalde delen van de bouw of zelfs de gehele bouw zelf te doen.

Voor het realiseren van uw houten woning hanteren wij 4 verschillende opleveringsniveaus.

Niveau 1: BOUWPAKKET (bouwkit)

Wonen in Hout levert u dan:

  • Voor Stapelbouw/ Combinatiebouw: al het pasklaar gezaagde en genummerd hout om uw huis te kunnen bouwen; inclusief deuren en kozijnen met 3-voudige beglazing. Uiteraard met een uitgebreide bouwtekening/handleiding met corresponderende nummering
  • Voor Hout Skelet Bouw (HSB): Volledig pakket aan pasklaar gezaagde en genummerde onderdelen voor het volledig op de bouwplaats samenstellen van de HSB woning; plus het volledige pakket aan kozijnen, ramen en deuren met 3 voudige beglazing. Inclusief gedetailleerde bouwtekeningen met nummering.
  • Prefab: Volledig in de fabriek geprefabriceerde en genummerde HoutSkeletBouw (HSB) wanden die op de bouwplaats met behulp van een kleine kraan of ander hijstoestel worden geplaatst . Voor zover dat mogelijk is voorzien van ramen en deuren met 3 voudige beglazing. Inclusief plaatsings-handleiding met corresponderende nummering.
  • Voor SIP panelen (zwaar geïsoleerde sandwichpanelen): Het volledige pakket aan voorgezaagde en genummerde SIP panelen, plus de kozijnen, ramen en deuren met 3 voudige beglazing + bijkomende materialen. Inclusief handleiding en corresponderende nummering

Niveau 2: CASCO

Wij leveren u een geplaatste woning (wind-en waterdicht) op een gereed zijnde fundering, waarbij u zelf voor de afbouw zorg draagt. Er zijn naast de half-open dragende muren ook halfopen binnenmuren aangebracht.

De woning is NIET voorzien van trappen, binnendeuren, leidingwerk, elektra, verwarmingsinstallatie , warm water installatie.

De buitenkant van de woning is afgewerkt en heeft ramen en deuren en is doorgaans voorzien van hemelwater afvoer. Het specifieke afleveringsniveau is nader bespreekbaar.

Niveau 3: CASCO PLUS

Is gelijk aan CASCO, maar dan met alle leidingwerk, elektra, water aan-en afvoer. De wanden zijn afgesloten met OSB en gips.

De plafonds zijn open / half open t.b.v. van het aanleggen/aansluiten van infrastructuur. De plafonds moeten daarna nog gesloten worden met OSB en gips en gevuld met isolatiemateriaal,. Nog geen trappen of binnendeuren

Niveau 4: SLEUTELKLAAR bouw

Dit is een CASCO PLUS oplevering waarbij de trappen en binnendeuren en leidingen op hun plek zijn gemonteerd en de wanden behang- of stuc klaar zijn. De buitenwanden zijn afgewerkt. U dient zelf zorg te dragen voor de installatie van de keuken, badkamer(s) en toillet(en) warm watervoorziening en verwarming installatie

Niveau 5: Bewoonbaar (alleen op speciaal verzoek)

Dit is bij ons een woning inclusief keuken, badkamer(s) en toilet(ten) en eventuele warm water en verwarmings installaties. Wij leveren deze mogelijkheid alleen voor bepaalde cataloguswoningen en op speciaal verzoek.

TOELICHTING:

Optioneel kunnen bij alle opties gepersonaliseerde afwerkingsniveau’s worden besproken en geoffreerd.