Wij verkopen doorgaans GEEN standaard huizen

En werken daarom niet met een vaste prijslijst. Bij ons koopt u een woning, die in samenspraak met de architect naar uw woonwensen is ontworpen; daarbij hebben we te maken met een grote diversiteit aan variabelen. 

Prijsindicatie

Vraag snel een prijsindicatie  zodat u vroegtijdig weet of uw plannen mogelijk haalbaar zijn. Past het binnen de financiële mogelijkheden? Vervolgtraject!

Zodra duidelijk is of uw plannen kans van slagen hebben, kunnen we het vervolgtraject in gang zetten. (bekijk ons stappenplan).

Wij denken sowieso met u mee! 

Uiteraard zullen we ook met u meedenken indien uw wensen in eerste instantie boven uw budget lijken te komen.

Op basis van onze ervaring en creatieve inzicht kan het zijn dat wij nog andere mogelijkheden zien waarop u toch een (houten) woning naar uw wens kunt verkrijgen.

Wellicht kan de prijs positief beïnvloed worden door voor een andere bouwmethode te kiezen. Ook door het zelf uitvoeren van een deel van de werkzaamheden kunt u de prijs verlagen.

Er komt zoveel kijken bij het bouwen van een huis, dat u misschien ook op bepaalde punten uw wensen wat zou kunnen bijstellen om toch het huis te kunnen verkrijgen dat u voor ogen had; zónder daarbij op kwaliteit of comfort in te leveren.

Note:

  • Onze prijzen zijn altijd exclusief fundering én begane grond vloer (daar deze afhankelijk is van de soort fundering).
  • alle modellen getoond op deze site dienen ter inspiratie. Wij hebben géén standaard modellen waaruit u een keuze moet maken; Bij ons ontwerpt de architect met u samen het huis dat voldoet aan uw woonwensen en uw smaak.