…als woning, hotel, atelier, kantoor, winkel…

Wat is het?

 

Een KODA huis is een kant-en klare unit die in 1 dag geplaatst kan worden en de volgende dag in gebruik kan worden genomen. De KODA light (het nieuwste ontwerp van Kodasema) is misschien nog wel functioneler dan het eerste model KODA.

Een stuk lichter in gewicht, nóg praktischer ingericht en financieel interessanter… Bovendien is het mogelijk te kiezen voor een verlengde versie: de KODA light Extended.

 

3 soorten KODA-light’s:

 

KODA light HOME: woning voor 1 of 2 personen

Door de zeer korte levertijd (de KODA’s zijn meestal op voorraad) en de plaatsing in 1 dag kunt u snel over deze prachtige en comfortabele KODA HOME beschikken.

Wist u dat er zelfs geen fundering nodig is? En dat de woning desgewenst verplaatsbaar is? Daarvoor is alleen een kraan en een vrachtwagen nodig. Voor een verplaatsing binnen Nederland zult u moeten rekenen op zo’n 1.500 à 2000 euro.

Handig als u (op korte termijn of tijdelijk) een kantoor, praktijk, of atelier aan huis nodig heeft. Of woonruimte voor één van uw kinderen. Of als zorgwoning

De mogelijkheden zijn eindeloos.

 • betaalbaar
 • waardevast
 • verplaatsbaar
 • verkoopbaar
 • snel realiseerbaar
 • multifunctioneel.

 

KODA light HOTEL 

Een KODA hotel biedt plaats aan 2+2 bezoekers met een 2-persoons bed op de begane grond en een slaapgedeelte op de vide met nogmaals een 2-persoons bed. Daarnaast een luxe badkamer met douche en toilet, een kitchenette en een houten terras van 3.5 m².

KODA light BEDRIJFSRUIMTE

De KODA’s zijn uitstekend geschikt om te dienen als winkelruimte, atelierruimte, studio of muziekruimte (denk aan de enorme goede geluidsisolatie). 

De koda om in te werken heeft een open werkruimte met een toilet en een houten terras van 3.5 m². Optioneel met douche en kitchenette. 

Voordelen?

 • plaatsing binnen 1 dag
 • geen fundering nodig
 • gezond leefklimaat
 • solide investering
 • verplaatsbaar
 • voorzien van smarttechnologie
 • eco vriendelijk

Toepassingsmogelijkheden?

De toepassingsmogelijkheden van deze fantastische units zijn legio. Niet alleen zijn ze geschikt om als kantoor-, praktijk of atelierruimte aan huis te dienen. Of als kangeroe-of zorgwoning. Maar ook als mobiel hotel of mobiel winkelcentrum

Door de verplaatsbaarheid en korte levertijden zijn ze tevens ideaal voor het (tijdelijk) opvullen van lege plekken in de stad.

Niets zo onprettig om te zien als een braakliggend terrein in het centrum van de stad. Plaats een aantal van deze KODA units en de stad krijgt zijn levendigheid en aanzien terug. Mocht de ruimte na verloop van tijd een andere bestemming krijgen, dan zijn de units eenvoudig te verplaatsen. Verlevendiging van de stad én extra werkruimte voor de inwoners!

INDELING:

 

 

Tevens verkrijgbaar als een Extended versie:

Beknopte Technische gegevens:

Afmeting buitenkant: ca. 7m lang, 4 m breed en 4m hoog.

Afmeting binnenkant: ca.  6m lang, 3,4m breed en 3,2 m hoog. 
Afmeting terras:   ca. 3,7 m breed en ruim 1 m diep. 
Oppervlakte woonkamer: ca.16.8 m² 
Oppervlakte badkamer:  ca. 1.6 m² 
Oppervlakte vide: ca. 6.8 m² 
TOTAAL: ca. 25.8 m²

Download de brochure voor specifieke informatie

KODA light standaard versie

KODA light verlengde versie standaard versie

Bezoek ook de site van leverancier Kodasema. Wonen in Hout BV vertegenwoordigt Kodasema in Nederland. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen.

 

LAATSTE NIEUWS:

Nu zijn er ook meerdere mogelijkheden voor de afwerking van de buitenkant. De standaard afwerking van de KODA light is hout. Mogelijk is echter ook om de unit te laten afwerking met houtpanelen of met een Zink-look bekleding.

 

Bezoek het demohuis in Almere

Momenteel staat daar de KODA in de originele uitvoering, maar het geeft u wel een goed beeld van de ruimte, de sfeer en het afwerkingsniveau. 

Maak nu een afspraak!