…als woning, hotel, atelier, kantoor, winkel…

De fraaie nieuwe KODA light… gemaakt van hout.

Nieuwe KODA lichter in gewicht

De KODA Light is het nieuwe broertje van de alom geprezen KODA Concrete. De flexibiliteit van het KODA concept wordt met deze nieuwe KODA naar een nieuwe hoogte getild.

Was de KODA Concrete al verplaatsbaar, bij de KODA Light is dat nog eenvoudiger. Simpelweg omdat deze nog niet de helft van de originele KODA weegt.

Huis meenemen als je gaat verhuizen

Hierdoor is het nog makkelijker om je huis mee te nemen als je gaat verhuizen, maar ook om de KODA op meer afgelegen gebieden te plaatsen.

Basis van HOUT

De KODA Light is in tegenstelling tot de originele KODA niet van beton, maar van hout gemaakt. De basis bestaat uit een met staal verstevigd houten frame.

Optimale isolatie

De KODA light is evengoed geïsoleerd als zijn betonnen voorganger zodat ook deze zomers en ’s winter gebruikt kan worden.

2 units op elkaar mogelijk

De KODA Light is echter ook zó sterk, dat 2 van deze KODA Light units op elkaar gestapeld kunnen worden. Dit geeft uiteraard weer hele nieuwe mogelijkheden!

Optimaal gebruik binnenruimte

De KODA Light serie is gebouwd op een houten frame en afgewerkt met hout, glas, minerale wol en staal. De unit oogt klein aan de buitenzijde, maar de ruimte is optimaal benut. Mede door het hoge plafond en de grote glaspui geeft de unit een onverwacht ruimtelijk gevoel. De effectieve woonruimte is echter slechts bijna 26 m2.

Zowel minimalistisch als knus

Door de binnenafwerking met multiplex heeft de KODA zowel een minimalistische als gezellige uitstraling. Alles in de unit geeft een design gevoel.

Fraaie en handige details..

Uit alles blijkt dat de KODA het paradepaardje is van een stel ambitieuze ontwerpers. Alles is bijzonder mooi vormgegeven. Zo ook de ladder aan de achterzijde van de KODA Ligth.

Deze is niet alleen heel fraai om te zien, maar ook multifunctioneel; het fungeert niet alleen als trap, maar ook als water drainage en als steun voor klimplanten…

Ruime afwerkings-en indelingsmogelijkheden

De buitenzijde van de KODA Light kan afgewerkt worden met diverse materialen zoals hout, zink en andere plaatmaterialen. En deze dan ook in een breed scala aan kleuren.

Ook zijn er aanpassingen in het interieur mogelijk om zoveel mogelijk aan uw (woon)wensen te kunnen voldoen.


Raam aan de achterzijde

Aan de achterzijde van de unit is een raam geplaatst zodat u ook daar van het uitzicht kunt genieten of simpelweg de woning kunt luchten.

Volledig uitgerust

Ondanks de beperkte ruimte is er toch een volledig uitgeruste keuken met voldoende opbergmogelijkheden.

Weinig eisen aan de fundering

Alles wat er nodig is voor plaatsing van een KODA is het egaliseren van de grond, voldoende stevigheid van de grond en aansluitpunten voor water, elektriciteit en riolering.

Verschil KODA Concrete en KODA Light

 • De KODA Concrete is van beton gemaakt en de KODA Light van hout.
 • De KODA Light weegt ongeveer de helft van de KODA Concrete
 • De KODA Light is voordeliger dan de KODA Concrete
 • Meer afwerkingsmogelijkheden van de KODA Light

3 soorten KODA-light’s:

 • KODA Light
 • KODA Light Extended
 • KODA Light Float

Voordelen KODA

 • plaatsing binnen 1 dag
 • geen fundering nodig
 • gezond leefklimaat
 • solide investering
 • verplaatsbaar
 • voorzien van smarttechnologie
 • eco vriendelijk

Toepassingsmogelijkheden?

De toepassingsmogelijkheden van deze fantastische units zijn legio.

Niet alleen zijn ze geschikt om als kantoor-, praktijk of atelierruimte aan huis te dienen. Of als kangeroe-of zorgwoning. Maar ook als mobiel hotel of mobiel winkelcentrum

Door de verplaatsbaarheid en korte levertijden zijn ze tevens ideaal voor het (tijdelijk) opvullen van lege plekken in de stad.

Niets zo onprettig om te zien als een braakliggend terrein in het centrum van de stad. Plaats een aantal van deze KODA units en de stad krijgt zijn levendigheid en aanzien terug. Mocht de ruimte na verloop van tijd een andere bestemming krijgen, dan zijn de units eenvoudig te verplaatsen. Verlevendiging van de stad én extra werkruimte voor de inwoners!

 

Note:

Er is onlangs (begin december 2018) veel nieuwe informatie en beeldmateriaal beschikbaar gekomen. Wij werken er hard aan om deze info op onze site te plaatsen. Kijkt u vooral ook op de site van
Kodasema. Dan heeft u een vollediger beeld.

Wonen in Hout BV vertegenwoordigt Kodasema in Nederland. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen.L