Dubldom module woningen

Vanaf juni 2019 NIEUW in ons assortiment!

update:

Zoals eerder geschreven hebben wij half juni 2019 een bezoek gebracht aan de fabriek van Dubldom in Rusland. Daar hebben wij ons laten informeren over de mogelijkheden van de Dubldom woningen . Ook hebben wij met eigen ogen de schoonheid van deze modulaire woningen kunnen aanschouwen.

De kwaliteit lijkt aan te sluiten bij de wensen van onze klanten en omdat wij tevens een positief samenwerkingsverband verwachten, hebben wij besloten deze lijn woningen in ons programma op te nemen.

Ook de fabrikant van de Dubldom-woningen was zeer content met ons bezoek en heeft ons daarom het distributeurschap voor Nederland gegeven.

We zijn nu hard aan het werk om alle info te verzamelen die wij nodig hebben om u goed te kunnen informeren. Daarnaast werken wij aan een vertaling van de Dubldom-brochure in het Nederlands en uiteraard aan het publiceren van de diverse Dubldom modellen op onze website.

Voor alsnog kunnen wij u alleen een tweetal Engelstalige catalogi aanbieden:

  1. Dubldom-brochure in het Engels 1
  2. Dubldom catalogus in het Engels 2

Wat zijn Dubldom woningen?

Dubldom huizen zijn moderne, in de fabriek geproduceerde woningen die in z’n geheel of in delen naar de bouwplaats verhuisd worden. Binnen één tot enkele dagen wordt de woning geïnstalleerd. Geen rommel op de bouwplaats dus en snel wonen!

Het zijn cataloguswoningen, waarbij u wel het een en ander aan uw eigen wensen kunt aanpassen, maar niet zo vrij bent als wanneer u helemaal uw eigen woning ontwerpt.

Het voordeel van cataloguswoningen is ook dat wij straks op onze website de prijzen kunnen geven van de modules en de diverse opties. Dan weet u precies wat u krijgt en wat hetgeen u wilt zal gaan kosten.

Bekijk ook de website van Dubldom zelf eens. Zodra wij informatie uit de eerste hand hebben, dan zullen wij deze pagina verder aanvullen.

No services have been added yet.