Bouwen in modules

Modulaire bouw is weer een stap verder dan Prefab, omdat de volledige module in de fabriek wordt gebouwd en in zijn geheel wordt verplaatst naar de bouwplaats.

Deze module kan dan alleenstaand of in combinatie met andere modules tot een uitgebreid gebouw worden uitgewerkt.

Bouwen naar behoefte of mogelijkheden

Deze methode is bij uitstek geschikt voor bijvoorbeeld een ‘Tiny House’ of een zorgwoning maar ook voor projecten als studentencomplexen of andere vormen van woongroepen.  Ook uitstekend te gebruiken als kantoor /atelier of als bedrijven units. Je bouwt precies dat wat je op dat moment nodig hebt of waar je de financiële middelen voor hebt. 

Zo kun je als starter op de woningmarkt klein beginnen met 1 modulaire en uitbreiden als er bv. gezinsuitbreiding op komst is. Of als je kantoor of atelier aan huis gaat houden. Of als je een woning nodig hebt voor een studerend kind of een ouder die verzorging nodig heeft.

Dat is nog eens makkelijk! Je hoeft niet te verhuizen wanneer je woonwensen veranderen, maar je past je woning gewoon aan met 1 of meerdere modules…

Ruimte voor vrachtauto en kraan op de bouwplaats noodzakelijk

Een voorbeeld van een basismodule van een van de bedrijven die wij vertegenwoordigen.

Voorwaarde voor de plaatsing van een module is dat er voldoende ruimte moet zijn op de bouwplaats/het terrein om met de vrachtauto’s en de kraan te kunnen komen en manoeuvreren.