Prijzen

Vraag geheel vrijblijvend naar een prijsopgave!

  Download de indicatieve prijslijst prijslijst_woneninhout             Omdat de mogelijkheden zo divers zijn, (kijk alleen maar eens naar de opleveringsniveaus op basis van de hoeveelheid werk dat u laat doen) is het vrijwel onmogelijk om u een kant-en klare prijs te geven. Van de modellen op de site kunnen wij u een goede richtprijs geven van de bouwkosten exclusief de fundering. Afhankelijk  van de plek waar gebouwd moet worden, kunnen ook de funderingskosten namelijk nogal uiteenlopen. De prijzen in de prijslijst zijn een indicatie voor de prijzen van de modellen op onze site. Alle getoonde modellen op de site zijn slechts ter inspiratie!  Laat u daar niet door afleiden. Er is echt heel veel mogelijk!   Opmerking:

Onze prijslijst is gebaseerd op het Bouwbesluit van 2015 en geldt de nieuwe EPC norm van 0,4 voor de woonhuizen. O.a. door het toepassen van zonnecollectoren en/of een warmte-terugwin installatie en/of een andere CV-installatie kunnen hogere waardes worden behaalt. De exacte meerkosten van deze extra of alternatieve installaties zullen in de praktijk gaan blijken.

Let op: De genoemde prijzen zijn inclusief BTW en op basis van uitvoering door met ons samenwerkende bedrijven

Vraag geheel vrijblijvend naar een prijsopgave voor het houtbouw object dat ù in gedachten heeft.U zult waarschijnlijk aangenaam verrast zijn!

 

        Download inspiratie catalogus                Download info-catalogus

voorblad_modellen_catalogusinfo_catalogus_NL